29 Şubat 2012 Çarşamba

Tiramisu -


Merhaba GialloZafferano ziyaretçi ve bizim mutfak hoş geldiniz. Ben Sonia değilim ve bugün yurtdışında yaşayan birçok İtalyan gururu oldu çok tanınabilir tadında bir pasta hazırlamaya olacak:. Tiramisu Kullanıcı malzemeyi bir göz atalım biz kullanarak duyarız: bayan parmak • 400g/15oz bisküvi • Altı yumurta • beğeninize tatlandırılmış espresso bir fincan şeker • 120g/10 çorba kaşığı mascarpone peyniri • 500g / 2 1/3 bardak katmanları arasında serpmek için • Şekersiz kakao tozu Şimdi bunu yapmak için nasıl bir göz atalım: Biz 'muhallebi hazırlayarak başlayacağız. İlk ayrı altı yumurta ve büyük bir cam kase sarısı koydu. Şimdi, şekerin yarısını ekleyin. Şeker tamamen sarısı içine eriyene kadar hep birlikte iyice çırpın. Şimdi mascarpone peyniri ekleme zamanı geldi. Burada sarısı ve mascarpone karışımı var. Büyüklüklerinin artış ettik ve sert pik oluşturduğu kadar bu kapta, ben şiddetle şekerin geri kalanı ile birlikte altı yumurta akında dövüldü ettik. Şimdi mascarpone karışımı içine hafifçe katlayın edeceğiz. Karışımı bir araya gelirse sadece kadar çok ince birbirine katlayın. Şimdi, derin bir tencere veya güveç çanağı içinde bizim Tiramisu araya koyacağım. Espresso yılında bayan parmak ıslatma ve kaba bir katman oluşturmak için onları sıraya başlayın. Tabii ki, size Tiramisu gibi ne bağlı olarak az ya da bisküvi banyosu yapabilirsiniz. Espresso siz de nasıl hoşlandığını göre tatlandırılarak. Orada - İlk kat bitti. Şimdi muhallebi ile cömertçe ele alacağız. Ne kadar kalın bak - Bu çok sert bir tepe yumurta akı ve şeker yenerek bu yoğunluk elde etmek için şarttır. Şimdi muhallebi de yayılmış oluyor ki, hepimiz kakao tozu ile üzerine serpin hazırsınız. Biz ikinci kat için hazırsınız. Devam olarak, önceki katman yatay bayan parmaklar katmanlı ettik, sonraki dikey gitmek olduğunu. Emin olun Biz muhallebi bir tabaka ve kakao tozu iyi bir tutam tiramisu hazırlanıyor bitirdim. Şimdi, bu 3-2 saat boyunca buzdolabında dinlenmeye sahiptir. Bu şekilde, katmanları bir araya yerleşiyor ve her bölümü hizmet çok daha kolay olacaktır. Sonia ve GialloZafferano itibaren - Bye, ve biz dahaki sefere görüşürüz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder